Gáspár Győző durván megviccelte Bea asszonyt - ifaktor
Gáspár Győző fekete fehér zakóban a földön ül
Gáspár Győző hajléktalan lett
Instagram/ @gaspargyozo

Gáspár Győző durván megviccelte Bea asszonyt

Gáspár Győzőtől már megszokhattuk, hogy folyton izgalmassá teszi családja életét. Most viszont lehetséges, hogy túl messzire ment?


Gáspár Győzőt legújabban a Van életünk című műsorban láthatjuk viszont. A műsorvezető és családja egy hétvégi kiruccanásra indult, egy wellness szállodába. Azonban Győzike azt eltitkolta Bea elől, hogy azért tudta Evelinnek féláron megszerezni a szobát, mert megígérte a személyzetnek, hogy majd felesége fog főzni náluk, a szálloda 250 vendégére.

Természetesen erről Bea mit sem tudott, így nagyon meglepődött, amikor közölték vele a szállodában, hogy várják a konyhán. Győzike az egészet rögtön a velük nyaraló vejére kente, azonban Bea asszony hamar rájött, hogy férje áll az egész mögött.

Ezután Győzike még az elmeneküléssel is megpróbálkozott. Előszőr Bea asszony eléggé felhúzta magát a történteken, de végül helyre állt a családi béke és Bea bele ment az alkuba, de csak azzal a feltétellel, hogyha Evelin nem féláron hanem teljesen ingyen kapja meg a szobát.

A Van életünk, ezt az epizódját ide kattintva tudjátok megtekinteni.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.

Ne hagyd ki!