Gelencsér Tímea mellműtétje miatt hagyta abba a bűvészkedést - ifaktor
Gelencsér Tímea a Dancing with the Stars-ban.
A Hal a tortán e-heti adásaiban ismét öt celeb látja vendégül egymást felváltva. keddi adásban Lékai-Kiss Ramónán volt a sor, hogy megvendégelje Gelencsér Tímeát, Győrfi Dánielt, Pásztor Annát és Tóth Dávidot.


A műsorvezetőnő meghívta a vacsorára az ismert magyar bűvészt, Danny Blue-t is, aki természetesen készült néhány bűvészmutatvánnyal az estére.

Gelencsér Timi a kamerák előtt, azonban olyasmit árult el, amit mindeddig senki nem tudott róla.

„Mindannyian egy kicsit kérdően álltunk Danny felé. Mindenkiben benne volt egy kicsit az-az érzés, hogyan csinálja. Bennem duplán bennem volt ez, mert én dolgoztam éveken keresztül, mint bűvészsegéd. És nagyon sok mindent láttam. Én nagyon sokszor bújtam dobozokba, átszúrtak, égő vasakkal, félbevágtak... Csak aztán megcsináltattam a mellem és már nem fértem be a dobozokba, úgyhogy véget ért a karrierem"

– mondta a szépségkirálynő a műsorban.

Az igazsághoz hozzátartozik még, hogy Ramóna kicsit úgy érezte, hogy Timi és Dávid eltrollkodják a produkciót, míg Pásztor Anna szerint kifejezetten bunkóság volt, amit csináltak.

„Arra, ami történt, nem számítottam. Úgy éreztem, hogy gyakorlatilag rögtön, ahogy Danny belépett az ajtón, Dávid és Timi azon volt, hogy megfúrja a produkcióját, és ez nekem rosszul esett"

– mondta végül Ramóna.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!