Gelencsér Tímea ráhajtott Tóth Dávidra? - ifaktor
Tóth Dávid, Gelencsér Tímea, Győrfi Dániel, Pásztor Anna és Lékai-Kiss Ramóna.
A Hal a tortán e-heti adásaiban ismét öt celeb látja vendégül egymást felváltva. A csütörtöki adásban Tóth Dávidon volt a sor, hogy megvendégelje Gelencsér Tímeát, Győrfi Dánielt, Pásztor Annát és Lékai-Kiss Ramónát.


Gelencsér Tímea továbbra sem fér a bőrébe a Hal a tortán című műsorban. Legutóbb Lékai-Kiss Ramónát bántotta meg azzal, hogy eltrollkodta a meglepetésvendég, Danny Blue produkcióját.

Ezúttal Tóth Dávid látta vendégül a „brigádot", akik közül ismét Gelencsér volt a legaktívabb, aki többször "kóstolgatta" Dávidot. Egyik alkalommal feltette a kérdést, hogy megsózta-e egyáltalán az ételt, amit eléjük rakott. Már a többieknek is szemet szúrt a dolog, így feltették a kérdést: mit szeretne Dávidtól?

Végül egy kínosnak ható nevetéssel lezártnak tekintették a témát, de szerintünk könnyen elképzelhető, hogy az egész hetes csipkelődés mögött tényleg az lehet, hogy a szépségkirálynő vonzódik a kajakoshoz.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!