Győzike magából kikelve ordibálni kezdett egy takarítónővel - ifaktor
Gáspár Győző Győzike és Bea asszony virággal a kezében.
Gáspár Győző „Győzikétől" nem szokatlan, hogy hangosabban beszél a megszokottnál, de ezúttal tényleg kikelt magából, amikor a takarítónő szerinte nem megfelelően végezte a munkáját.


A celebet felesége, Bea próbálta nyugtatni, hogy ne ordibáljon, de nem volt könnyű gátat szabni Győző haragjának.

A sztori lényege, hogy a Gáspár-család egy takarítónőt szeretett volna felvenni. Győző már ott felkapta a vizet, amikor a nő 300-400 ezer forintos gázsit szeretett volna kiharcolni magának.

Ezután arra kérte a házaspárt, hogy hagyják el a szobát, és mire hazatérnek hatalmas tisztaság fogja őket fogadni. Győző végül nagy nehezen meggyőzte Beát, hogy hagyják magára a takarítónőt, aki elkezdte felfalni a maradék ételt, majd egy doboz üdítővel leült a kanapéra, és feltette a lábát. Később egy kis táncot is lejtett a kamerák előtt, de amikor Győzőék hazaértek valami egészen mást csinált...

Győző konkrétan azt gondolta, hogy szülni fog a takarítónő, hiszen éppen a kanapén vonaglott. Ekkor a nő csak annyit mondott, hogy felkészült a munkára éppen.

Győző ekkor jött ki a sodrából és üvöltve mondta, hogy szedje a sátorfáját és menjen haza. Később a nő még a napibérét is el szerette volna kérni, ekkor Győzike újból felrobbant és üvöltve üldözte ki a házból a takarítónőt (a jelenet alább megtekinthető).

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!