Ha igazi Star Wars-rajongó vagy, ezt be kell szerezned - ifaktor

A Star Wars kollekcióba a szereplők mellé bevették a rendezőt George Lucast is, de a vicc, hogy úgy, mint egy rohamosztagost.


A Hasbro régóta készít már műanyagból különböző filmekhez figurákat. Így van a cég a Star Wars franchisezal is, ezért eddig folyamatosan gyártotta a filmbe lévő szereplőket. A kedvenceinkkel szemezhettünk a polcokon és nagyon szerethető formában kerültek legyártásra. Most azonban egy olyan dolgot léptek meg, amivel a Star Wars-rajongók közkedveltségébe járhatnak. Ez pedig nem más, mint a film rendezője George Lucas műanyag figurává varázsolása.

A humor a dologban ott rejlik, hogy Lucast nemes egyszerűséggel rohamosztagos katonának ábrázolják és árulják. A figura kicsivel több mint 15 centiméter magas, levehető sisakkal. Ennek a megjelenésnek többek között azért szenteltek időt és energiát, mert most lesz 50 éves Lucas filmgyártó cége, a Lucasfilm.

Szintén Lucashoz kapcsolható, hogy minden Start Wars jogot eladott 9 évvel ezelőtt a Disneynek. Az akkor 4 milliárd dollár összegű üzletnek, azonban mindössze 6 év kellett, hogy megtérüljön. Így minden bizonnyal a Disney hatalmasat szakított azon, hogy Lucas bőkezűen eladta nekik a forgalmazási és merchandising és mindenféle jogokat.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Top4 jelöltünk Palik László helyére az Exatlonba

Palik László búcsúzik az Exatlon Hungarytől és a Tv2-től. Három évadon keresztül vezette a műsort a sportriporter, de most úgy döntött, abbahagyja. Azt viszont, hogy ki lesz az utódja még nem jelentették be, így tippeljünk vajon ki fogja vezetni ezután az Exatlon következő évadát!
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!