Ha igazi Star Wars-rajongó vagy, ezt be kell szerezned - ifaktor
George Lucas és felesége egy gálán

A Star Wars kollekcióba a szereplők mellé bevették a rendezőt George Lucast is, de a vicc, hogy úgy, mint egy rohamosztagost.


A Hasbro régóta készít már műanyagból különböző filmekhez figurákat. Így van a cég a Star Wars franchisezal is, ezért eddig folyamatosan gyártotta a filmbe lévő szereplőket. A kedvenceinkkel szemezhettünk a polcokon és nagyon szerethető formában kerültek legyártásra. Most azonban egy olyan dolgot léptek meg, amivel a Star Wars-rajongók közkedveltségébe járhatnak. Ez pedig nem más, mint a film rendezője George Lucas műanyag figurává varázsolása.

A humor a dologban ott rejlik, hogy Lucast nemes egyszerűséggel rohamosztagos katonának ábrázolják és árulják. A figura kicsivel több mint 15 centiméter magas, levehető sisakkal. Ennek a megjelenésnek többek között azért szenteltek időt és energiát, mert most lesz 50 éves Lucas filmgyártó cége, a Lucasfilm.

Szintén Lucashoz kapcsolható, hogy minden Start Wars jogot eladott 9 évvel ezelőtt a Disneynek. Az akkor 4 milliárd dollár összegű üzletnek, azonban mindössze 6 év kellett, hogy megtérüljön. Így minden bizonnyal a Disney hatalmasat szakított azon, hogy Lucas bőkezűen eladta nekik a forgalmazási és merchandising és mindenféle jogokat.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!