Álarcos énekes: Szulák Andrea volt a Zombi - ifaktor
Nem kicsit lepődtek meg a nyomozók, amikor kiderült, hogy kit rejt a Zombi jelmez!


Mivel korábban az ún. szuperkártyát is bedobták a nyomozók – az egyébként sikerrel zárult, hiszen Nótár Mary-t rejtette a jelmez, ahogy gondolták is – ezután felbátorodtak, s nem gondoltak, hogy ekkorát fognak koppani a műsor második leleplezésénél.

Mary-vel ellentétben a nyomozóknak elképzelésük sem volt, hogy ki lehet a Zombi – sőt eleinte férfire gyanakodtak –, csak Fluor Tomi találta el, hogy egyáltalán milyen nemű, ezért mindannyian meglepődtek, amikor előbújt Szulák Andrea.

Korábban voltak olyan gondolatok is, miszerint Fluor haverja és zenésztársa a Wellhelloban, Diaz lehet a jelmez alatt, de mondanunk sem kell ez mekkora tévedés volt...

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Friss

Top4 jelöltünk Palik László helyére az Exatlonba

Palik László búcsúzik az Exatlon Hungarytől és a Tv2-től. Három évadon keresztül vezette a műsort a sportriporter, de most úgy döntött, abbahagyja. Azt viszont, hogy ki lesz az utódja még nem jelentették be, így tippeljünk vajon ki fogja vezetni ezután az Exatlon következő évadát!
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!