Házasodna a gazda: Bogi az autóban Gergő nadrágjában járt - ifaktor

Történelmi pillanatot láthattak a televízió nézői a tegnap esti RTL Klub Házasodna a gazda műsorában, mikor is Bogi a kamerák ellenére - kicsit sem zavartatva magát -, benyúlt Gergő nadrágjába.


Ebben a műsorban, a Való Világgal ellentétben, ehhez hasonló jelentekhez nem voltak szokva a nézők és úgy láttuk a kommentek alapján, hogy rendesen ki is csapta náluk Bogi viselkedése a biztosítékot.

Történt ugyanis, hogy Bogi és Gergő gazda az egész napos randevújuk után egy hosszú autóútra kényszerültek a kocsiba egymás mellett. Persze a kocsi be volt kamerázva, de Bogi úgy gondolta, hogy a kamera a „lényeget", azaz Gergő nadrágját nem veszi, így bátran elkezdte őt kényeztetni.

A nézők nagyon meglepődtek, hiszen a korábbi évadok során ilyen, vagy hasonló pillanatot még nem láthattunk a műsorban.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Top4 jelöltünk Palik László helyére az Exatlonba

Palik László búcsúzik az Exatlon Hungarytől és a Tv2-től. Három évadon keresztül vezette a műsort a sportriporter, de most úgy döntött, abbahagyja. Azt viszont, hogy ki lesz az utódja még nem jelentették be, így tippeljünk vajon ki fogja vezetni ezután az Exatlon következő évadát!
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!