Házasodna a gazda: Bogi az autóban Gergő nadrágjában járt - ifaktor

Történelmi pillanatot láthattak a televízió nézői a tegnap esti RTL Klub Házasodna a gazda műsorában, mikor is Bogi a kamerák ellenére - kicsit sem zavartatva magát -, benyúlt Gergő nadrágjába.


Ebben a műsorban, a Való Világgal ellentétben, ehhez hasonló jelentekhez nem voltak szokva a nézők és úgy láttuk a kommentek alapján, hogy rendesen ki is csapta náluk Bogi viselkedése a biztosítékot.

Történt ugyanis, hogy Bogi és Gergő gazda az egész napos randevújuk után egy hosszú autóútra kényszerültek a kocsiba egymás mellett. Persze a kocsi be volt kamerázva, de Bogi úgy gondolta, hogy a kamera a „lényeget", azaz Gergő nadrágját nem veszi, így bátran elkezdte őt kényeztetni.

A nézők nagyon meglepődtek, hiszen a korábbi évadok során ilyen, vagy hasonló pillanatot még nem láthattunk a műsorban.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Álarcos énekes: Fluort már nem érdekli a szerelem

Az Álarcos énekes holnap esti adásának előzetesét láthattuk, amiből kiderült, hogy Fluort a győzelmen kívül már semmi sem érdekli. Még a Szabó Zsófival alakuló románca sem.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!