Házasodna a gazda: Viki bejelentése sokkolta Nádai Anikót - ifaktor
Nádai Anikó barna felsőben áll egy istállóban

Az RTL Klub népszerű társkereső műsorában, a Házasodna a gazdában Viki gazda már szerelemre talált és hazatért a sikeresnek mondható álomrandiról Johnnyval. Nádai Anikó sokkot kapott bejelentésüktől.


A szerelmespár még csak pár hete ismerte egymást és csupán csak egy álomrandin vettek részt mikor Anikónak azt ecsetelték, hogy gyerekeket szeretnének. Persze Viki később helyesbített és elmondta, hogy még csak tervezgetnek, de valóban már az utódnemzés is szóba került.

„Az anyósjelöltek már nagyon szeretnének unokákat"

- kezdte Viki gazda, majd Johnny is becsatlakozott:

„Igen már gondoltam is, hogy az első utam a baba boltba vezet, de sajnos már késő van. Ilyen lépésekre szántuk magunkat, vagyis nem szántuk, de így sikerült"

- hangzott el Johnny szájából a mondat, amitől Nádai Anikó kis híján hátast dobott.

Viki természetesen rögtön javította Johnny mondatát és elmondta, hogy eddig még csak tervezgetés szintjén jöttek szóba ezek a dolgok, semmi komoly nincsen még. Ettől függetlenül Johnny elszólása valóban elgondolkodtatja a nézőket is, hogy mi történhetett az álomrandin.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!