Holdampf Linda: ,,Szeretnék coming outolni az Anitával!” - ifaktor
Holdampf Linda és Ábel Anita
Holdampf Linda elérzékenyülve mondta el az Ébredj velünk záróadásának, hogy igazán különleges kapcsolat alakult ki közte és Ábel Anita között.

Lezárult az Ébredj velünk harmadik évadának záróadása, amely az eddig részekhez hasonlóan nevetésben nem tartalmazott hiányt. Mind a négy műsorvezető, Ábel Anita, Holdampf Linda, Bereczki Zoltán és Csonka András, továbbá az egész stáb is jelen volt.

Együtt emlékeztek vissza a műsorban történtekre és vendégekre, illetve több közös fotót is megmutattak. Azonban egymás szívatására is jutott idő bőven. Linda még viccesen azt is elárulta, hogy igazán különleges kapcsolat alakult ki közte és Anita között. A két műsorvezető folyamatosan ugratja egymást, így nem titok, hogy nagyon jó barátokká váltak. Most egy hosszabb pihenőre mennek a nyári szünet végett, de aztán újra képernyőn láthatják majd kedvenceiket.

A négy műsorvezető az Instagramon is elbúcsúzott a nézőktől és megköszönték a stábnak az eddig közös munkát.

,,Megható pillanatokkal zártuk az Ébredj velünk 3. évadát. 🥰 Most elmegyünk vakációzni. Hiányozni fog a stúdió, aminek az előterében akkora az élet, a nyüzsgés, hogy sokan elfelejtik, itt élő adás forog. 😄🤫
Köszönjük nézőinknek, műsorvezetőinknek, vendégeinknek és stábunknak a közös reggeleket. Valami elképesztőt alkottunk. 🙏"

-írták az Ébredj velünk Instagram-oldalán.


Ne hagyd ki!