Top3 tipp a locsolkodáshoz fiúknak - ifaktor
húsvéti tojások

A mai nap folyamán minden férfi, aki tartja még a hagyományt útnak indul, hogy meglocsolja rokonságának és baráti társaságának női tagjait. Azonban ennek a hölgyek általában kevésbé örülnek. Cikkünkben összeszedtünk pár tippet a locsolók számára, amellyel garantáltan sikert arathatnak majd a vendégségben.


Ne hajra fúj!

A férfiak általában a nők hajára fújják a parfümöt és többnyire nagyon közelről. Amelynek eredményeképpen egy nedves folt marad a lány fején. Ez több szempontból is rossz ötlet. Egyrészt így folyamatosan egymásra kerülnek a parfüm rétegek nem éppen kellemes illatfelhőt kombinálva. Másrészt csak egy vagy több nagyon alapos hajmosással lehet az illattól megszabadulni. Sokkal jobb ötlet, ha a nő nyakára vagy csuklójára fújjátok a parfümöt.

Ne legyen rossz illatú kölni!

Mivel valószínűleg egy egész üveg parfüm el fog fogyni ezen a napon, a férfiak hajlamosabb egy olcsóbb, de ugyanakkor rossz illatú darabot beszerezni az alkalomra. Természetesen nem Gucci parfümmel szükséges mindenkinek kedveskedni, de az olcsóbb kategóriájú illatszerek között is vannak sokkal kellemesebb darabok. Illetve az is plusz, ha nem annyira erős az illata a terméknek.

Rövid, de szellemes verset mondj!

Ha még ezen felül is szeretne a locsoló még jobb benyomást kelteni, akkor a legjobb ha egy rövid, de ugyanakkor humoros vagy éppen szellemes locsoló verset mond el. Ezzel igazán kitűnik egy férfi a többiek közül.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.


Ne hagyd ki!