Így telik a Wellhello egy napja fellépés előtt - ifaktor
Fluor Tomi és Diaz az RTL Klubnak ad interjút egy fehér kanapén ülve

Hazánk egyetlen fesztiválján - ami két év pandémia után megrendezésre került -, az EFOTT fesztiválon lépett fel a Wellhello együttese, amit Fluor Tomi és Diaz alkot. Az RTL Klub Fókusz című műsora egy teljes napon át követte a sztárokat és megmutatta, mivel is telik a zenészek egy napja fellépés előtt.


A riportból megtudtuk, hogy Fluorék koncertje éjjel fél 12-kor kezdődött, ennek ellenére ők már világosban megérkeztek a koncert helyszínére, Velencére.

„Kimaradt laza másfél év. Az első kettő bulin ott volt egy kis pánik bennem, hogy: várjál, hogy van a második verze második fele, hallod? De megoldottuk mindig, de azért ott volt még félelem, hogy b*szki 17 éve nyomom, de még ilyen nagy szünetem nem volt"

- hallható a Fókusznak adott interjújában Fluortól.

A srácok annak érdekében, hogy átéljék az igazi fesztivál hangulatot, koncertjük kezdete előtt vegyültek a tömegben és együtt buliztak a halandó emberekkel, akik később az ő bulijukra tomboltak.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!