Így telt a Halloween az influenszereknél - ifaktor
tökök halloween

Nem túlzás azt állítani, hogy halloweeni lázban égtek a hazai influenszerek. Véleményvezérek tömkelege posztolt a beöltözős ünnepről a hétvégén.Egy-egy jelmez kifejezetten viccesre sikerült, néhány pedig egészen rémisztő lett. Összeállításunkban 10+1 influenszert vettünk sorra, akiknek a jelmeze igazán egyedülállóra sikeredett.

Csecse Attila

„Na, ki találja ki minek öltöztem Halloweenkor?"

– írta posztjában Csecse Attila.

Ha esetleg nem sikerült kitalálnod, hogy minek öltözött, akkor eláruljuk: a The Sims nevű szimulációs játék egy karakterének szerepébe bújt.

Lady Szomjas

Lady Szomjas egy, az élettársával közös képen pózolt halloweeni hacukájában, amely nem más, mint a görög mitológiából jól ismert Medúza karaktere.

B. Nagy Réka és Konkoly Dávid

B. Nagy Réka és Konkoly Dávid jelmezéről már beszámoltunk korábban, azonban továbbra is tartjuk, hogy az övék volt az egyik legjobb ötlet az idei halloweenre. Öltözékük A Nagy Pénzrablás (Money Heist – a szerk.) című Netflix sorozathoz kapcsolódott.

Lotfi Begi

Lotfi Begiéknél az egész család beöltözött. Tipikus halloweeni jelmezeket választottak, így csontvázas öltözékben indultak neki az ünnepnek.

„Indul a Mandula! A gyerekek házibuliznak, én meg megyek Kisvárdára a @cinemaqua Parkba! 20:30-kor kezdek, és nagyon úgy fest, hogy a helyzetre való tekintettel ez lesz egy darabig az utolsó fellépésem"

– írta Begi a bejegyzéshez.

DJ Yamina

DJ Yamina két jelmezt is felöltött a „tökfaragós ünnep" alkalmából. Először vudubabaként, majd a népszerű Disney-s antihős, Demóna szerepében pózolt az Instagramon.

DJ Yamina

Szender Milán

Szender Milánék kicsit egyszerűbbre vették a figurát: a kishúgával egy-egy lepedőt vettek magukra, és már indultak is „csokit vagy csalunk" jelszóval kifosztani a házakat az édességből.

Hollósi Jázmin

Hollósi Jázmin és barátja a Mátrix ikonikus szerepeibe bújtak, így Neoként (Keanu Reeves – a szerk.) és Trinity-ként (Carrie-Anne Moss – a szerk.) töltötték a halloween éjszakát.

Szrimai Gergely

Szirmai Gergelyt megihlették a karanténban töltött idők, így kellő humorral megfűszerezve a halloweent, Quentin Tarantino legendás filmje, a Kill Bill főszereplőjének, Beatrix Kiddonak a bőrébe bújt.

„Ebben az évben karantén van, úgyhogy a Halloween témája Quentin Karantino"

– vicceskedett bejegyzésében Gergely.

Budavári Fülöp

Budavári Fülöp és kedvese halloweeni módra 'házasodott össze'. Szerintünk igazán menő kosztümök!

„Haláli volt az esküvőnk, igaz @timeababos?"

– tette fel a kérdést Fülöp.

Bálint Tibike

A Tik-Tokon berobbant Bálint Tibi is készült a beöltözős ünnepre, véresre maszkírozott arca igazán rémisztőre sikeredett – legalábbis szerintünk.

+1: Lele Pons

Lele Pons és Jean Carlos Santiago Pérez, alias Guaynaa a Simpson család című, animációs vígjáték-sorozat két szereplőjét alakította. Egészen frenetikusra sikerült az átváltozás.

Ne hagyd ki!