Jennifer Aniston fura üzeneteket kapott a pletykát követően - ifaktor
Jennifer Aniston és David Schwimmer közös összevágott képen

Azt követően, hogy beismerték odáig volt egymásért Jennifer Aniston és David Schwimmer, a színésznőt nagyon vicces üzenetekkel árasztották el.


Az új „Jóbarátok" szériában és annak előcsarnokában történt dolgok teljesen új belátásba helyezték a rajongók szemléletét Jennifer Anistonról és David Schwimmerről. Mint ahogy azt már megírtuk, a színészek beismerték, hogy a forgatások elején oda és vissza voltak egymásért. Ez pedig azt eredményezte, hogy elindult a pletyka-vonat, miszerint most is együtt vannak, vagy legalábbis újra összejöttek. Erről pedig Aniston egy interjúban nyilatkozott, ugyanis nagyon vicces és érdekes üzeneteket kapott ezzel a témával kapcsolatban.

„Ez nagyon vicces"

mondta Aniston.

„Csak annyi, hogy ezeket még egyáltalán nem hallottam eddig."
„Olyan vicces üzeneteket kaptam emberektől, mint pl: 'Azt hittem ti most szünetet tartotok.' Erre én 'Miről beszéltek'? Aztán felmentem a netre, hogy megnézzem mi is történik és azt mondtam magamnak: 'Ez a legviccesebb pletyka ami ilyen rövid idő leforgása alatt így meglovagoltak.'"

Amikor a sorozat interjúit csinálták, elmondták, hogy igen mindketten bele voltak zúgva a másikba és az a bizonyos csók jelent a kávézóban azért sikerült ennyire jóra és érzelmesre, mert abba az egy csókba beleadták minden szeretetüket és szerelmüket egymás iránt.

Továbbá azt is elmondták, hogy sosem jöhettek össze, hiszen mindig volt valakije a másiknak, amikor éppen az adott ember szingli volt. Tehát ez két hajó volt, ami elhaladt egymás mellett.

Ennek tudatában tényleg viccesnek tartja a színésznő ezeket az állításokat, de azért beismerte, tényleg volt akkor valami a levegőben.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!