Íme a Házasodna a gazda legszexibb jelenetei - ifaktor

Az RTL Klub közkedvelt társkereső műsora a Házasodna a gazda idei évada nem szűkölködik a forró jelenetekből. Lehet, hogy ez annak is köszönhető, hogy két elég fiatal gazda srác lett beválogatva a műsorba, vagy egyszerűen csak tényleg nagyon működik a kémi a szereplők között.


Az mindenesetre biztos, hogy ennyi romantikus jelenetet legutóbb a Való Világ tizedik évadában láthattunk csak és az is elég régen volt már, úgyhogy az RTL Klub maximálisan kielégítette a Való Világ után maradt űrt.

A népszerű társkereső műsornak ez immáron a negyedik évada és ha emlékeink nem csalnak, akkor kijelenthetjük, hogy ez az első olyan évad, amiben a szereplők nem csak lelkileg, de fizikailag is kapcsolódnak egymáshoz.

Rengeteg randi, négy csók és két légyott volt látható eddig a Házasodna a gazda negyedik évadában és mi már alig várjuk, hogy mit tartogat még számunkra ez a fantasztikus műsor.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Rúzsa Magdi egy posztban kért elnézést az elmaradt koncert miatt

Vásárosnamény polgárai mindennél jobban várták Rúzsa Magdit, ő azonban képtelen volt megtartani a koncertet.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!