Egy influenszert bérelt fel, hogy lebuktassa vőlegényét - ifaktor
 Lídia Luiza influenszer.
A korábban végtelenül tisztességesnek tűnő vőlegény szinglinek hazudta magát néhány héttel az esküvője előtt. A hűtlen férfit egy felbérelt influenszer buktatta le.


Annyira biztos volt leendő férje szerelmében egy brazil menyasszony, hogy röviddel az esküvő előtt fogadást kötött az egyik barátjával – írja a Szeretlek Magyarország a Mirror cikke alapján.

A fogadás lényege az volt, hogy a vőlegény nem csábul el, érje bármilyen kísértés is. A menyasszony az ismert hűségtesztelő influenszert, Lídia Luizát kereste fel, hogy környékezze meg a szerelmét.

A férfi belement a játékba, amelyről TikTok-videó is készült, amelyben benne volt, amint csevegés közben Lídia rákérdezett, hogy randizik-e éppen valakivel. A vőlegény szinte azonnal rávágta, hogy nem, majd megpróbálta rávenni egy találkára a szinte vadidegen nőt.

A Tiktokra posztolt videóból nem derül ki, hogy az esküvőt végül megtartották vagy szakított a pár – mi utóbbira tennénk a voksunk.

Alább látható a portugál nyelvű videó.

@testesdefidelidade Ig para testes @lidiabertoncello #testedefidelidade #fiscaldochifre #namoro #traicao #fyp #fypシ #fyyy ♬ Senta Com Amor - Furacão Hit

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!