Istenes Bence sokkolta követőit új hajával - ifaktor
Istenes Bence vízi puskával lövöldözik félmeztelenül

A műsorvezető, Istenes Bence egy ártalmatlannak tűnő Instagram-posztot tett ki közösségi oldalára, ami egy termék reklámozásáról kellett volna, hogy szóljon. Azonban a „showt" egyértelműen a haja vitte el.


Bence ugyanis úgy döntött, hogy Curtis példáját látva nyomdokaiba lép - már ami a férfi hajviselési szokásokat illeti -, és platina szőkére festeti ő is séróját.

Követői azonban szinte sokkot kaptak és sorban érkeztek a viccesebbnél-viccesebb hozzá szólások Bence képénél, amikben Scootertől kezdve, Curtisen át Eminemig, szinte mindenkihez hasonlították.

„Eminem, te vagy az? 🤣"
„Scooter😮"
„Te vagy az, Curtis?😂"

- érkeztek sorban a humoros kommentek.

„Olvastam a kommenteket és nagyon örülök, h nektek is tetszik a hajam 😹😹😹😹 Egyébként Neymar, nem Eminem!!! *Update: Lehet inkább Beckham!!"

- reagált a kommentekre Bence.

Mi és Bence követői pedig csak remélni tudjuk, hogy a háttérben valamiféle fogadás elvesztése, vagy csak szimpla szívatás állhat, aminek hamarosan véget vet a műsorvezető.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!