Itt a vége: VV Aurelionak végleg el kellett búcsúznia - ifaktor
Az egykori VV Aurelio (Aurelio Onorato Caversaccio – a szerk.) az Instagram-oldalán osztotta meg követőivel, hogy sokakhoz hasonlóan neki is végleg búcsút kellett vennie a régi, „elavult" FIFA 21 videójátéktól, hiszen hamarosan érkezik a legújabb felvonása a játéknak.


A celeb az Ultimate Team játékmódban összerakott csapatát tette közzé az oldalán, amelyben a legjobb játékosokat gyűjtötte össze és oda is írta, hogy nagyjából 1500 Eurót ér a kerete.

A FIFA-sorozatban már évek óta probléma, hogy legyenek-e megvásárolható játékosok és tartalmak, amit a játékosok egy része nem feltétlen szeretne, de persze a játékot fejlesztő EA a bevételei miatt ragaszkodik hozzá, így az Aurelio féle játékosok, akiknek van erre pénzük sokkal könnyebben fejleszthetik csapatukat.

Az Electronic Arts megerősítette, hogy a FIFA 22 Ultimate Team módja továbbra is tartalmaz majd megvásárolható tartalmakat.

Az EA – ahogy korábban is említettük – régóta össztűz alatt áll a játékosok és a különböző szabályzó szervek miatt is. Hollandiában például többször bajba került már a cég, mivel nem volt hajlandó megfelelni a 2018-ban meghozott szerencsejáték-törvényeknek, ami alapján a fizetős ún. „loot boxok" szerencsejátéknak minősülnek.

Aurelio bejegyzése ide kattintva olvasható.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Friss

Top4 jelöltünk Palik László helyére az Exatlonba

Palik László búcsúzik az Exatlon Hungarytől és a Tv2-től. Három évadon keresztül vezette a műsort a sportriporter, de most úgy döntött, abbahagyja. Azt viszont, hogy ki lesz az utódja még nem jelentették be, így tippeljünk vajon ki fogja vezetni ezután az Exatlon következő évadát!
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!