Itt a vége: VV Aurelionak végleg el kellett búcsúznia - ifaktor
VV Aurelio
Az egykori VV Aurelio (Aurelio Onorato Caversaccio – a szerk.) az Instagram-oldalán osztotta meg követőivel, hogy sokakhoz hasonlóan neki is végleg búcsút kellett vennie a régi, „elavult" FIFA 21 videójátéktól, hiszen hamarosan érkezik a legújabb felvonása a játéknak.


A celeb az Ultimate Team játékmódban összerakott csapatát tette közzé az oldalán, amelyben a legjobb játékosokat gyűjtötte össze és oda is írta, hogy nagyjából 1500 Eurót ér a kerete.

A FIFA-sorozatban már évek óta probléma, hogy legyenek-e megvásárolható játékosok és tartalmak, amit a játékosok egy része nem feltétlen szeretne, de persze a játékot fejlesztő EA a bevételei miatt ragaszkodik hozzá, így az Aurelio féle játékosok, akiknek van erre pénzük sokkal könnyebben fejleszthetik csapatukat.

Az Electronic Arts megerősítette, hogy a FIFA 22 Ultimate Team módja továbbra is tartalmaz majd megvásárolható tartalmakat.

Az EA – ahogy korábban is említettük – régóta össztűz alatt áll a játékosok és a különböző szabályzó szervek miatt is. Hollandiában például többször bajba került már a cég, mivel nem volt hajlandó megfelelni a 2018-ban meghozott szerencsejáték-törvényeknek, ami alapján a fizetős ún. „loot boxok" szerencsejátéknak minősülnek.

Aurelio bejegyzése ide kattintva olvasható.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!