Járai Máté nem akármivel perdült táncra - ifaktor
Járai Máté fekete bőrdzsekiben ül és mosolyog
Járai Máté meg volt győződve arról, hogy homoszexuális
Instagram / @jaraimate

Járai Máté nem akármivel perdült táncra

Járai Máté legújabb Instagram-videóját igazán szórakoztatónak találták a követői, ugyanis a színész egy felmosófával perdült táncra és elárulta, ennek mi az oka.


Járai Máté táncra perdült, annyira örült a jó híreknek, amiket kapott. Nem is akárki jobban mondva akármi volt a táncpartnere, hanem egy felmosófa. A vicces videót Máté az Instagram-oldalán osztotta meg a követőivel, akiket sikerült nagyon megnevettetnie vele.

Az egyik jó hír, amely a színész felhőtlen örömét okozta az volt, hogy Instagram-oldalán követőinek száma elérte a 44 ezer főt. A másik örömhír a színész számára, hogy Horányban található birtokukat teljes mértékben kitakarították és most már csak annyi ott a dolguk, hogy élvezzék a nyarat.

,,Denszingvitdöfelmosófa! Van ok a táncra perdülésre! Indul a nyári szezon a birtokon! A ház ragyog, felmosva, kiporszívózva, már csak mi kellünk bele!🤣Ja és ma reggel arra keltem, hogy 44ezren lettünk! Szeretlek Benneteket, jó, hogy itt vagytok!❤💙”

-írta Máté az Instagram-bejegyzésében.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagramés a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!