Emiatt a magyar színésznő miatt válik Jason Momoa - ifaktor
Jason Momoa Aquaman forgatásán

A népszerű színész, Jason Momoa válása sok találgatásnak helyt adott. Azonban most maga Balázs Andi tette közzé az Instagram-oldalán, hogy randevúzni készül az Aquaman sztárjával.


Amióta berobbant a hír, hogy Jason Momoa több, mint 16 év után elválik feleségétől, azóta zajlanak a találgatások a válás okát illetően. Sok nő szemet vetett a jóképű színészre és egyből mindenki egy harmadik félre gyanakodott.

Ám nemrég a pár állítása szerint sokkal inkább a távolság volt az, ami közéjük állt. Ugyanis Momoanak az utóbbi időben szárnyal a karrierje és emiatt sokat utazik. Felesége pedig inkább otthon marad a los angelesi otthonukban.

Azonban most egy új név került kapcsolatba Jason Momoaval, méghozzá egy magyar hölgyé, Balázs Andié. A humoros színésznő egy nagyon vicces videót töltött fel az Instagram-oldalára, amelyben elárulja, hogy az Aquaman sztárjának végre igent mondott egy romantikus vacsorára.

,,Dzsészön Momoa egy ideje már írogat, hogy talizzunk. Tegnap válaszoltam neki, de csak annyit, hogy jövőhéten premierem van és majd utána esetleg egy kávéra összefuthatunk. Azt hiszem kicsit félreértett. 🤩”

-írta Instagram-bejegyzésében Andi.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.


Ne hagyd ki!