Jótékonysági vakkóstoláson vett részt Liptai Claudia és férje - ifaktor
Liptai Claudia és Pataki Ádám egy rádió stúdióban ülnek

Az egyik budai bevásárlóközpont közösségi profilja rendkívül szórakoztató videót tett közzé, ahogyan Liptai Claudia és férje Pataki Ádám, számos más magyar celebünk részvételével vakkóstoláson vett részt.


A vakkóstolást egy jótékonysági ügy érdekében tette közzé a vásárlóközpont, melyről hamarosan egy teljesebb videót is láthat majd a nagyközönség.

A felvételen láthatjuk többek között Liptai Claudiát és férjét, valamint Kulcsár Edinát, Szabó András Csutit és természetesen Till Attilát is.

A megvalósítás, a központ úgynevezett „meet + eat" udvarbában jött létre. A videóban láthatjuk, ahogyan Till Attila vezetésével a sztároknak bekötött szemmel, időre kell kitalálniuk, hogy mi is az, amit éppen megkóstoltatnak velük, vicces pillanatokat előidézve ezzel.

Claudia például egy szelet pizzát próbál begyömöszölni párja szájába. Tilla pedig azzal viccelődik, hogy Claudia nehogy ráharapjon valamilyen kemény dologra és kitörjön a foga.

Már alig várjuk, hogy láthassuk a teljes videót. Ez a kis ízelítő a mi kedvünket és nem utolsó sorban étvágyunkat is meghozta.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!