Kabát Peti rácáfol a tévhitre, hogy nem jó matekból - ifaktor
Kabát Peti segélyszervezetnek segít

Kabát Peti úgy érezte, sokan kérdőjelezik meg az intelligenciáját. Így egy Instagram-bejegyzés formájában hívta ki a követőit, hogy írjanak neki, olyan matek példát, amelyet nem tud megoldani.


Kabát Peti legújabb Instagram-bejegyzésében egy olyan lépcsőn ül, amelyen különböző matematikai feladatok szerepelnek. A focista mostanában sajátos humorával lett népszerű, de ugyanakkor sokan úgy gondolják, hogy Kabát az intelligencia helyén, nincsen a helyzet magaslatán. Most erre a tévhitre igyekezett rácáfolni, egy kihívás keretében.

„Kíváncsi vagyok milyen matek példákat tudtok nekem írni itt kommentben, amit ne tudnék megcsinálni!?🤔😂 Egy biztos, hogy nagyon nagy tévhit, hogy én nem vagyok jó matekból!!!☝️🙄😛 Na jöhetnek a feladatok!😅😂 Ne kíméljetek!!!🤣🤩🙈”

-írta bejegyzéséhez Peti.

Viccesebbnél viccesebb matematikai feladatok érkeztek a komment szekcióba, de Kabát komolyan vette kijelentését és minden hozzászólásra reagált.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.


Ne hagyd ki!