Kanye West és Julia Fox bankot rabolni indultak? - ifaktor
Kanye West és Julia Fox az utcán sétálnak egymás mögött

Kanye West és jelenlegi párja együtt jelentek meg egy show-n, ahová a rapperhez illő, fura stílusban ki is csípték magukat.


Kanye West és Julia Fox akárcsak a borsó meg a héja. Az elmúlt időben szinte elválaszthatatlan az új szerelmes pár és erről most legújabban a Schiaparelli Couture nevezetű rendezvényen tettek tanúbizonyságot. Első pillantásra, de talán még másodikra is úgy néznek ki, mintha most jöttek volna egy rablásból.

Robin és segítője tetőtől-talpig, csupa fekete bőrruhában jelentek meg. Kanye még paprikázta az egészet azzal, hogy egy teljesen fekete fejmaszkot is húzott, ami a komplett fejét eltakarta. A szemeinek azért hagyott némi rést, hogy ne bukjon orra a szokásos holdjáró bakancsában.

TMZ

TMZ

Reméljük azért hoztak másik ruhát is, mert ebben rendkívül gyorsan melegük lesz és ha szétfolyik az egység, nem tudni hogyan maradnak meg tökéletes rabló párosnak.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!