Kasza Tibi: ,,Majdnem a Margit-szigeten ragadtunk” - ifaktor
Kasza Tibi feleségével ünnepel

Kasza Tibi feleségével és gyermekével majdnem a Margit-szigeten töltötte az estét, ugyanis kis híján nem jutottak ki a parkolóházból, de egy kedves követőjük a segítségükre sietett.


Kasza Tibi Instagram-oldalán osztotta meg a követőivel a történeteket. Ugyanis feleségével, Mankerral és kislányukkal kimentek a Margit-szigetre, hogy eltöltsenek egy kellemes napot. Ami addig a pontig jól is telt, amíg haza nem akartak indulni. Mikor a fizetős parkolóból indultak kifelé és a fizetésre került a sor, akkor döbbentek rá, hogy mindketten otthon felejtették a pénztárcájukat.

Persze Tibi azonnal a kezébe vette a dolgot. Összekaparta azokat az aprókat, amiket az autójukban talált. Viszont sajnos nem volt elég az összeg, így végül a parkolóőrtől volt kénytelen kölcsönkérni pár száz forintot. Aki pedig készséggel adott, ugyanis pont most vált életmódot Kasza Tibi termékeinek segítségével. Ezután Tibi pedig a saját karkötőjét is odaadta neki, motiválás képpen. Így szerencsére igazán boldog befejezése lett a történetnek és most már Tibi nevetve emlékezett meg az esetről.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.

Ne hagyd ki!