Ki nem állhatta nevét Bolla Viktória - ifaktor
Bolla Viktória.
A focistafeleségből avanzsálódott influencer és márkatulajdonos, Bolla Viktória arról mesél legutóbbi posztjában, hogy egészen tini koráig ki nem állhatta a nevét.


Viki egész gyerekkorában arra vágyott, hogy bárcsak egy hétköznapibb vezetéknevet örökölt volna a szüleitől. Rengeteg negatív élmény érte, ugyanis akárhányszor bemutatkozott, mindig értetlenkedés és visszakérdezés volt a vége.

Kálnoki-Kis Dávid felesége egy negatív élményt is megoszt diákkorából. Egyszer egy osztálytársa apukájával beszélt telefonon, aki a bemutatkozás után csak annyit mondott neki, hogy mondja már el a nevét rendesen, ne csak beleböfögjön a telefonba. Vikibe ez az élmény olyan mély nyomot hagyott, hogy évekig gyűlölte, ha valakinek be kellett mutatkoznia.

Szerencsére ma már teljesen átfordult benne ez a vélemény, és büszkén viseli a Bolla Viktória nevet. Ezt nem is mutatja más, minthogy saját - már évek óta sikeresen működő - vállalkozása is ezen alapul, amely VIKTORIABOLLA néven fut.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!