Az álom fiú - ifaktor
Kim Kardashian napszemüvegben rózsaszín háttér előtt
A volt pasijaival való oltásokon keresztül a szépségtermékein és fehérneműin át, mindenből engedett viccet csinálni a világ egyik leghíresebb embere Kim Kardashian.


Kim Kardashian West már a TV-csatornákon sem ismeretlen többé. Ugyanis Amerika egyik legnézettebb hétvégi műsorában, a „Saturday Night Live"-ban kapott műsorvezetői szerepet.

A kezdeti monológtól, ahol a saját múltjával, családjával és ex-férjével viccelődőtt, a szépség és fehérnemű kollekcióin át szinte mindenből kész volt humorosan nyilatkozni a 40 éves híresség. Összeszedtük azokat a pillanatokat, amik rendkívül viccesre sikeredtek és biztos, hogy Kimet még soha nem láttad így.

A monológ

Kardashian West monológja egy kis vicces családi kutakodással indult. Majd elmondta, amire mindenki kíváncsi volt, hogy mi kellett ahhoz, hogy SNL műsorvezető legyen.

„Tudom, én is meg vagyok lepődve azon, hogy itt vagyok."

mondta, mielőtt a 2007-es szex-videójáról kezdett viccelődni.

„ Amikor megkérdezték, azt mondtam, hogy 'Engem akartok műsorvezetőnek? Miért? Nagyon régóta nem volt film premierem."
„Igazából egy filmem volt ami kijött, de azt se mondta senki, hogy lesz premierje."
„Szerintem anya fejéből pattant ki ez az ötlet."

A végén pedig egy-két viccet is elsütött volt férjével kapcsolatban, akitől februárban vált el 6 évnyi házasságot követően.

„Nagyon sok mindent kaptam ebben az életben és ezért hálás vagyok. Őszintén, minden jóért és rosszért."
„Feleségül mentem a legjobb rapperhez a világon, de nem csak ez, hanem ő Amerika leggazdagabb fekete férfija is. Egy tehetséges géniusz, aki négy elképesztő gyermekkel ajándékozott meg. Amikor elváltam tőle, egyetlen dolog miatt tettem, a személyisége miatt."

Jázmin és Aladdin

Kim és Pete Davidson Aladdin és Jázmin bőrébe bújtak egy csodálatos vörös szőnyeggel való utazás miatt. Davidson Aladdin szerepében némi bizonytalanságot volt hivatott kifejezni Kim Jázminja iránt, ő azonban félreértelmezte a feltett gondjait és a társadalmi helyzetét. A Kardashian-showban pedig mint tudjuk, ez egy elengedhetetlen „érték".

Az egyik pillanatban Davidson megkérdezte:

„Csak kíváncsiságból, milyenek voltak az ezelőtti pasijaid?"
„Igazából randiztam néhány rapperrel és sportolóval és Uganda királyával is egy ideig. Az eszement volt."

- válaszolta Kim.

Az álom fiú

Kim Kardashian már a szingli státuszában játszotta Rochellet a „Bachelorette" paródiájában, az „álom fiúban".

Számos sztár ment bele a jelenetben, szerepet vállalva Kim elcsábítására. Olyanok pl. mint, Tyler Cameron, Chris Rock, John Cena, Blake Griffin, vagy Jesse Williams.

Mielőtt kiderülne, hogy kit küld el Kardashian, még elmondta a felsorakozó embereknek:

„Amikor rátok nézek nincs afelől kétségem, hogy a férjem itt van a szobában."
„Igazából bárcsak hozzá mehetnék mindannyiótokhoz külön-külön, de akkor rengeteg férjem lenne."

viccelődött Kim.

Skims reklám

Ebben az új reklámban Kim a saját márkáját promózza, ahol elmondta tervét is, hogy törne be egy új piacra. Ez pedig a kutya-ruha piac lenne, amit egyszerűen csak „Skims for Thick Dogs"-nak nevezne el.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!