Király L. Norbi rúdtáncolni tanítja Palik Lászlót - ifaktor
Palik László.
Palik László merész tervre adta a fejét, hiszen összehozta az elmúlt évek három – talán méltatlanul – elfeledett x-faktoros énekesét. Közülük csak Király L. Norbi nem maradt meg az éneklésnél, ő egészen más pályát választott magának.


Palik László a jelek szerint egyelőre nagyon élvezi az új podcast/rádió műsorát, hiszen nagyon beleéli magát minden adásba.

Ezúttal Király L. Norbi, Takács Nikolasz és Janicsák Veca volt a műsor vendége, de leginkább Norbival kapcsolatban tudhattunk meg furcsa dolgokat. Míg Nikolasz és Veca esetében megmaradt az éneklés, addig Norbi egészen másik hivatást választott magának.

Ennek okairól a következőket mondta Keresztes Ildikó egykori mentoráltja:

„A velejáró dolgokból lett elegem, a külső-belső körülményekből. Ez egy idő után össze tud gyűlni… Az első kettő-három évben töretlen volt a siker, aztán jött a család, és a hullámvölgyek, volt, hogy felbukkantam, hol pedig eltűntem”

– mondta Király L. Norbi, aki egy bemutatót is tartott új szakmájából Paliknak, amely nem más, mint a rúdtánc.

„A TikTokot vagy az Instát pörgettem, és feldobott egy videót, ahol egy csávó csinálta ezeket a gyakorlatokat. Azt gondoltam, hogy ez jó, ez tetszik. Az egyik táncos barátomat kértem meg, segítsen abban, hogy megtaláljuk az ország legjobb férfi-rúdtáncos tanárát. Két hónapon keresztül nyomoztunk, mire megtaláltuk. Elmentem az első órára, nagyon tetszett, két hét múlva pedig szereztünk rudat otthonra”

– mesélte Norbi arról, hogyan talált rá új szenvedélyére.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!