Király-Virág Anita későn vette észre, hogy valami nincs rendben fiával - ifaktor
Király-Virág Anita fürdőruhában, napszemüvegben tart egy üveget

A népszerű influenszer Instagram-oldalán számolt be követőinek arról, hogy egy óra elteltével vette csak észre, hogy fián valami nem stimmel.


Az influenszer többször is bebizonyította, hogy őszintén felvállalja történeteit, amik anyasága óta alakulnak a mindennapokban. Sokszor olyan dolgokat is elmesél követőinek, amit kevesen mernének elmondani, főleg ismert emberként.

Ezért rengeteg édesanya felnéz Anitára és erőt gyűjtenek történeteiből, amik nagyrészt arra mutatnak rá, hogy az anyukák sem rendelkeznek emberfeletti erővel és bizony előfordul, hogy hibáznak.

Egy ilyen történetet osztott meg most Anita ismét követőivel, amiben megmutatta őszintén, hogy kisfia kacsalábbal húzta fel cipőjét, ami neki csak egy óra után tűnt fel és így indultak el otthonról. Követői pedig értékelték őszinteségét.

„MamiTéma🤣 “butulás” —-szerintem az , amikor már fel sem tűnik a kacsaláb csak egy óra múlva…😂” - írta bejegyzésében Anita, amit ide kattintva láthattok.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!