Istenes Bence óta Kovácsovics Fruzsina nem találja az igazit - ifaktor
Fluor Tomi, Kovácsovics Fruzsina és Istenes Bence az IstenEst-ben.
Kovácsovics Fruzsina már hosszú ideje kivonult a médiából és gyerekekkel foglalkozik, ám egykori szerelme, Istenes Bence most meghívta saját műsorába, ahol kiderült, hogy Fruzsinak azóta sincs szerencséje a férfiak terén.


Bence még 2008-ban vetett szemet a fiatal énekesnőre, Kovácsovics Fruzsinára, akivel nagyon megkedvelték egymást és sokáig úgy tűnt ő lesz „AZ igazi", de végül mégis szakítás lett a vége. Fruzsi azóta kivonult a celebvilágból – ha lehet ilyet mondani –, csak ritkán vállal tévés szerepléseket. Legutóbb például az IstenEst-ben szerepelt Bence oldalán, ahol egyértelművé vált, hogy a mai napig baráti kapcsolatban vannak egymással.

Amikor Bence felhívta Fruzsit, hogy szerepelne-e a következő IstenEst-ben, akkor a lány hosszasan beszélt szerelmi csalódásairól, amit később a műsorban is megosztott, noha igencsak kellemetlen tapasztalatai voltak.

Elsőnek arról mesélt, hogy volt egy több éves kapcsolata, amelyben már el is jegyezték, de végül csalódnia kellett vőlegényében. Ezután ismét megismerkedett egy férfival, akivel eleinte minden rendben volt – annak ellenére, hogy lassan haladtak –, de Fruzsi kezdte érezni, hogy valami mégsem az igazi.

Hosszas várakozás után, végül hat hét elteltével szegezte az úriembernek érzéseit, miszerint azt gondolja, hogy csak barátként, mint egy beszélgetőtárs tekint rá és nőként nem tetszik a férfinak. Minderre azt várta, hogy megcáfoló választ kap, de ehelyett udvarlója készséggel elismerte, hogy így van.

Bencéék ennek kapcsán viszont több érdekességet is elkezdtek boncolgatni a randizás terén.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!