Közös háremet akart feleségével Will Smith - ifaktor
Will Smith ül a konditeremben.
Köztudott, hogy Will Smith és felesége nyitott házasságban élnek, azonban most néhány eddig nem halott részletet is megtudhattunk a kapcsolatukról.


Majdnem ráment a házasságuk a monogámiára, amiért végül egy másik út mellett döntöttek.

Will Smith először beszélt arról hétfőn, hogy évek óta nyitott házasságban él feleségével – írja a Daily Mail. A GQ magazinnak azt is elárulta a színész, hogy felesége, Jada Pinkett Smith valójában soha nem hitt a hagyományos házasságban.

A Men In Black filmek sztárja elmondta, hogy felesége egy teljesen más típusú családban nőtt fel, mint ő: Jada Pinkett Smith családjában ugyanis nemcsak monogám kapcsolatban élők vannak – hivatkozott az interjúra az NLC.

Az interjúban Will Smith még azt is elárulta, hogy egy időben népszerű nőkből álló közös háremről fantáziált. Olyannyira komolyan vette a tervet, hogy még egy hosszú listát is összeállított azokról, akikkel szívesen együtt múlatta volna az időt. Végül rájött, hogy ez egy "szörnyű" ötlet, de annyit azért elárult, hogy a listán szerepelt Halle Berry színésznő is.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!