Így rappelt együtt Snoop Dogg és Shaquille O’Neal - ifaktor

Milliókat gyűjtöttek adomány formájában Snoop Dogg és Shaquille O'Neal azzal, hogy együtt adtak elő a színpadon Shaq saját szervezésű jótékonysági estjén.


Shaq számára egyáltalán nem idegen, hogy színpadokon lépjen fel, ugyanakkor a közönsége eddig sosem látott dolognak lehetett a szemtanúja. Az NBA-kosaras jótékonysági rendezvényén a világhírű és rap-legenda Snoop Doggal lépett fel.

A kosaras alapítványa első 'Az Esemény' névre hallgató összejövetelét tartotta, amit a Pepsi „Együtt erősebb" kezdeményezése szponzorált. Jimmy Kimmel volt a műsorvezető, de Justin Bieber és Kelly Clarkson is mikrofont ragadott az eseményen.

Amikor Snoop Dogg volt a soron és belekezdett a „Nuthin' But A G Thang" című számába, Shaq felugrott a színpadra és együtt nyomta Snooppal, erre pedig a közönség megőrült.

'Az Esemény' 2,7 millió dollárt, mintegy 830 millió forintnyi összeget termelt jegyeladásokból és élő aukciókból, amivel a „The Boys and Girls Club"-ot és az „Iskolai Közösségek" alapítványokat fogják támogatni Las Vegastól Atlantáig.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Top4 jelöltünk Palik László helyére az Exatlonba

Palik László búcsúzik az Exatlon Hungarytől és a Tv2-től. Három évadon keresztül vezette a műsort a sportriporter, de most úgy döntött, abbahagyja. Azt viszont, hogy ki lesz az utódja még nem jelentették be, így tippeljünk vajon ki fogja vezetni ezután az Exatlon következő évadát!
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!