Így rappelt együtt Snoop Dogg és Shaquille O’Neal - ifaktor
Shaquille O' Neal és Snoop Dogg egy közös képen pózolnak elegáns ruhában

Milliókat gyűjtöttek adomány formájában Snoop Dogg és Shaquille O'Neal azzal, hogy együtt adtak elő a színpadon Shaq saját szervezésű jótékonysági estjén.


Shaq számára egyáltalán nem idegen, hogy színpadokon lépjen fel, ugyanakkor a közönsége eddig sosem látott dolognak lehetett a szemtanúja. Az NBA-kosaras jótékonysági rendezvényén a világhírű és rap-legenda Snoop Doggal lépett fel.

A kosaras alapítványa első 'Az Esemény' névre hallgató összejövetelét tartotta, amit a Pepsi „Együtt erősebb" kezdeményezése szponzorált. Jimmy Kimmel volt a műsorvezető, de Justin Bieber és Kelly Clarkson is mikrofont ragadott az eseményen.

Amikor Snoop Dogg volt a soron és belekezdett a „Nuthin' But A G Thang" című számába, Shaq felugrott a színpadra és együtt nyomta Snooppal, erre pedig a közönség megőrült.

'Az Esemény' 2,7 millió dollárt, mintegy 830 millió forintnyi összeget termelt jegyeladásokból és élő aukciókból, amivel a „The Boys and Girls Club"-ot és az „Iskolai Közösségek" alapítványokat fogják támogatni Las Vegastól Atlantáig.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!