Többet fog posztolni a gyerekekről Kulcsár Edina - ifaktor
Kulcsár Edina, Csuti és gyerekeik.
Kulcsár Edina az Instagram-oldalán válaszolt több hozzászólásra is a kommentszekcióban, amelyben egy ígéret is elhangzott.


Sokan hibáztatják Edinát a Csutival való viharos válása, majd G.w.M-el való kapcsolata miatt. A népszerű influenszer ezért rendre arra kényszerül, hogy a közösségi média felületein védje meg magát.

Gyermekei kapcsán is többször jelezte már, annak ellenére, hogy nem posztolt naponta velük, rendszeresen együtt vannak. Csutival korábban még egy megállapodást is kötöttek, hogy amíg a válás zajlik, addig nem szerepeltetik a gyerekeket a közösségi média felületeiken – noha ezt már korábban mindketten megszegték, sőt Edina nyilvánosan ki is fakadt ezzel kapcsolatban.

Edinát mostanra annyira felbőszítette a sok rosszalló hozzászólás a gyerekekről, hogy a következőt írta egy kommentelőnek:

„A gyerekek nem tűntek el. Köszönik szépen, nagyon jól érzik magukat! Sajnálom, hogy szerinted attól szuper szülő valaki, mert folyton posztolja ha a gyerekeivel van! Ez egy természetes állapot, amit azt gondolom, hogy nem kell posztokkal vagy sztorikkal állandóan alátámasztani. De a kedvedért majd ennek is eleget teszek, ha már szerintetek ebben mérik, hogy ki mennyit van a gyerekeivel.”

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!