Lekutyázott egy kommentelőt Berki Krisztián - ifaktor
Berki Krisztián és Berki Mazsi a kerékpárjukkal fotózkodik egy Belmonda falfestés előtt.
Mi is beszámoltunk róla, hogy Berki Krisztián újabban biciklivel közlekedik a városban, amíg jogosítványát egyelőre nem használhatja.


A celeb nemrég megint egy kerékpáros fotót osztott meg az Instagram-oldalán, amelyen lényegében azt tanácsolja követőinek, hogy csak az biciklizzen, aki bírja is az ezzel járó megterhelést.

„Gyerekek csak olyan tekerjen "hagyományos" bringával, aki elfogadja a bringázás "mellékhatásait" IS. Lesz egy kis alap állóképességed, valamint a térdeidre nem lóg rá a bőr az combikon keletkezett izom miatt"

– írta Berki.

Az egyik kommentelő kapott is az alkalmon, hogy belekössön a tévésztárba és a jogosítványának elvesztésére fogta, hogy Berki újabban kerékpárral közlekedik.

A celebnek több se kellett és tudatlansága miatt a porig alázta az óvatlan hozzászólót.

„Pov: mikor elveszik a jogsit azt most teker"

– írta a kommentelő, amit Berki nem hagyott szó nélkül.

„Majd ha bevonják esetleg fiam! Te is egy hülye vagy csak akinek fogalma sincs arról mit jelent egy nem jogerős ítélet csak ugatsz mint a kutyáim így az is maradsz"

– szólt oda keményen, de végső soron talán jogosan Krisztián.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!