Lisa Kudrow nem ismer viccesebb embert az apjánál - ifaktor
Lisa Kudrow fekete fehér képen mosolyog egy szemüvegben

A színésznő édesapjától örökölte humorát.


Kudrow 1994-ben a „Friends” című filmben a mulatságos Phoebe Buffay-t alakítva vált ismertté, és onnantól kezdve olyan komikusabb szerepekben is feltűnt, mint Michele a „Romy and Michele's High School Reunion”-ban és Valerie Cherish a „The Comeback”-ben.

A Primetime Emmy otthonában ülő Kudrow elmondja, hogy apja, Lee N. Kudrow volt az, aki kezdetben felkeltette a komédiák iránti érdeklődését, és megfaragta humorérzékét.

"Azt hiszem, az apám, a bátyám és a nővérem nagyon viccesek. Én vagyok a legfiatalabb, így én voltam a legkevésbé alkalmas erre. De ott kezdődött minden. Úgy gondoltam, ha nem vagyunk szépek, legalább viccesek legyünk.”

-mondta a színésznő.

Kudrow azt mondja, az apja volt a "legviccesebb ember", akit felnőttként ismert, és még ma is megnevetteti. Emlékezett egy alkalomra, amikor Európába utaztak, és a férfi panaszkodni kezdett az ottani áram miatt.

"Annyira dühös volt. Azt mondta: "Jézusom, ezen az egész kontinensen nincs 40 wattnál fényesebb izzójuk. A fenébe is, mi történik itt?"

- mondta nevetve Kudrow.

Kudrow megjegyezte, hogy őszintén viccesnek találja, ha valakit "teljesen meglep" valami, és még csak meg sem tudja figyelni, mi történik körülötte. Ezért szereti Tina Fey humorát és a "Friends" szereplőgárdáját.

„Őszintén szólva, minden nap nagyon megnevettettek"

- mondta Kudrow korábbi színésztársairól.


1994 és 2004 között Kudrow szerepelt az NBC sikersorozatában Matthew Perryvel (Chandler), David Schwimmerrel (Ross), Matt LeBlanccal (Joey), Jennifer Anistonnal (Rachel) és Courteney Cox-szal (Monica).

(TODAY)


Ne hagyd ki!