Liu Shaolin Sándor nagy elhatározást tett - ifaktor
Liu Shaolin Sándor a jégen magyar versenyruhában.
Január 24-én derült ki, hogy Liu Shaolin Sándor öccse, Shaoang rövidpályás gyorskorcsolyázó koronavírustesztje pozitív lett, így veszélybe került a startvonalhoz állása a hamarosan rajtoló téli olimpián.


A magyar szövetség közleménye szerint a sportoló tünetmentes, terhelhető és folyamatos felügyelet mellett készül tovább az olimpiára, akárcsak a nem sokkal előtte pozitív tesztet produkáló – szintén kerettag gyorskorcsolyázó –, Varnyú Alex.

A fenti esetek miatt Liu Shaolin Sándor egy teljes védőruházatban indult útnak. Rajta kívül senkin nem volt ilyen védelem, ez Sanyi 24 órán át látható Instagram-sztorijában is megtekinthető. Nem véletlen az óvintézkedés, ugyanis jelenleg ő a legsikeresebb kerettag a gyorskorcsolyázóink között.

„Azt gondolom, hogy most már kész vagy az utazásra”

– írta az Instagram-oldalán a mieink legsikeresebb gyorskorcsolyázója. A csatolt fotón olimpiai bajnokunk egy fehér védőruhában látható, amely természetesen az elmúlt napok pozitív esetei miatt került fel rá.

Sokakat azonban megihletett a kommentszekcióban az olimpiai bajnok védőruhája:

„Szegények.. Kitartást a procedúrákhoz! Jó utat”
„Úgy nézel ki, mint egy űrutaző”
„Ez tényleg olyan, mintha egy asztonauta lennél, aki egy másik bolygóra látogat”
„Biztos, ami biztos. Jó utat kívánok, Ádó nem soká megy utánad.”

Mivel az indulás jövő péntek, így jó esély van rá, hogy a Shaoang és Varnyú tud negatív tesztet produkálni addigra.

Emlékeztetőül: négy éve Phjongcshangban a férfi váltó – Liu Shaoang, Liu Shaolin Sándor, Knoch Viktor és Burján Csaba összeállításban – szerezte meg Magyarország történetének első téli olimpiai aranyérmét.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!