Madonna gint kortyolgatva edz - ifaktor
Madonna
Madonna lehet félreértette edzője tanácsát arról, hogy figyeljen oda, nehogy kiszáradjon kondizás közben. Ugyanis az énekesnő egy gines üveget is emelgetett edzés közben nemcsak a súlyokat.


Nagyon fontos, hogy edzés közben ne feledkezzünk meg a megfelelő mennyiségű folyadékbevitelről sem. Ezt úgy tűnik, hogy Madonna igazán komolyan vette. Ugyanis nemcsak arra figyel az énekesnő, hogy 63 éves létére bomba formában tartsa magát, de arra is, hogy nehogy kiszáradjon.

Madonna nemrég Instagram-oldalán osztotta meg követőivel, ahogy kondizás közben éppen egy gines üvegből kortyolgat. Egy súlyzós padon pózolva, iszogatja a Seventy One nevű gint.

Követőit is eléggé összezavarta ezzel a képpel, ugyanis volt, aki parfümnek nézte a kezében tartott üveget. Egy másik rajongó pedig egyértelműnek tartotta, hogy Madonna csupán újrahasznosította az üveget és valójában vizet tartott benne.

„Today's Workout"
„Mai edzés"

-írta Instagram-bejegyzéséhez a híresség.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.

Ne hagyd ki!