Majka vallott a múltjával kapcsolatban - ifaktor
Majoros Péter, azaz Majka egy koncerten.
Majka legdurvább beszólásai az utóbbi időben, avagy TOP3 Majka balhé
Instagram/@majesz187

Majka a régi fotóiról: ,,Mentségemre legyen szólva ,hogy akkoriban ittam"

Úgy tűnik, Majka igazán nosztalgikus hangulatban van, ugyanis minden rajongóját arra kérte, küldjék el neki régi, közös fotóikat.


Majka gyakran készít közös képet a rajongóival, akár fellépése előtt, után vagy csak az utcán. Így nem csoda, hogy rengeteg fotó született már a rajongóival. Most egy közel tíz évvel ezelőtti fotót mutatott meg a Facebook-oldalán.

A rapper most egy különleges kihívást indított, amely keretein belül arra kéri minden rajongóját, hogy kommentbe küldjék el minél régebbi közös fotójukat a vele.

,,Két kép, és eltelt közötte tíz év!🙈❤️
Ha neked is van régebbi közös fotónk, mint Robertának, jöhet kommentbe…🙏🤣🤟"

-írta a rapper Facebook-bejegyzésében.

Közel ezer komment született a bejegyzés alatt és majdnem mindben csatoltak egy közös fotót. A képek többsége közel tíz évvel ezelőtti, de akadt olyan is, aki több, mint 18 éve készült képet mutatott meg. Amelyen a fiatal Majka rajongó még csak kisbaba.

Nyilvánvalóan az öltözködési stílus ennyi idő alatt rengeteget változik és mai szemmel sok akkori szett megmosolyogtatja az embert. Ezt pedig Majka is megjegyezte kommentjében, azonban különös arckifejezéseinek okát is elárulta a követőknek.

,,Legnagyobbak vagytok 😆😆😆
Legtöbb képen vállalhatatlan arccal ,nem létező ruhákban ..😆😆
De mentségemre legyen szólva ,hogy akkoriban ittam …Általában …"

-írta Majka.


Ne hagyd ki!