Majka TOP3 kirohanása 2021-ben - ifaktor
Majka mutogatja az izmait.
Majoros Péter, azaz Majka nem visszafogottságáról híres. Ebben a cikkben csokorba gyűjtöttük az utóbbi időben tett kijelentéseit, amelyek valakit/valakiket igencsak megbántott a rapper.


Majka a Partizán című podcastben mesélt arról még tavaly, hogy minden oltatlant felpofozna. A rapper erős kritikával illette, azokat az oltatlan embereket, akik teljes mértékben a vakcina ellen vannak és folyamatosan gyűlölet keltő és az esetek többségében hiteltelen bejegyzéseket tesznek közé az interneten. Véleménye szerint nemcsak az oltást tenné kötelezővé ezeknek az embereknek, hanem egy nagy pofont is.

A következő sztori kicsit csalóka, ugyanis mindössze néhány napos. Mint ismert, Majka belement Gődény Györgybe, aki híresen oltásszkeptikus. A rappernél egy közlemény verte ki a biztosítékot, amelyben az orosz–ukrán háború kapcsán fejtette ki az álláspontját Gődény György pártja – erre reagált egy szókimondó bejegyzésben a Facebook-oldalán. Gődény György, akit korábban többször is kritizált az oltásellenessége miatt, most először visszaszólt Majkának, felkérve őt egy nyilvános vitára, amit moderátor segítségével képzelt megvalósítani. Majoros Péter tovább szította az indulatokat, majd a vitát feltételekhez kötötte, aminek az lett az eredménye, hogy Gődény György végül felkérte, hogy inkább ökölvívásban mérkőzzenek meg.

A harmadik Majka-balhé annyira nem volt annyira „vérre menő”, de mivel egy hatalmas népszerűségnek örvendő tévéműsorban történt, így nagy médiafigyelmet kapott. A Sztárban Sztár leszek!-ben történt, hogy Tóth Gabi elengedte egy tehetséges versenyző kezét, amivel egyáltalán nem értett egyet Majka. A rapper hosszas beszédbe kezdett ellenérveivel, az énekesnőt azonban annyira mélyen érintette az eset, hogy zokogásba tört ki.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!