Reagált Mariah Carey arra, hogy betiltották karácsonyi dalát - ifaktor
Mariah Carey
Egy dallasi bár tulajdonosának határozottan elege lett abból, hogy minden év novemberében és decemberében folyamatosan Mariah Carey dala szól. Így betiltotta azt bárjában, amihez azonban az énekesnőnek is volt egy-két szava.


Elmúlt a halloween és ilyenkor egyből felhangoznak a karácsonyi dallamok, az emberek megkezdik az ajándék vásárlást és az ünnepnek megfelelő dekorációkat keresnek. A minden évben megszokott karácsonyi filmeknél csak egy biztosabb pont van az évnek ebben az időszakában. Ez pedig Mariah Carey All I want for Christmas című dala. Azonban nincs mindenki oda ezért a hirtelen váltásért, sőt kimondottan idegesíti őket a korai karácsonyi előkészület. Pontosan így van ezzel egy dallasi bár tulajdonosa is.

A férfi a bárjában található zenegépre egy figyelmeztetést helyezett ki. A papíron az szerepelt, hogy december első napjáig senki sem indíthatja Mariah Carey klasszikus karácsonyi dalát, utána pedig egy éjszaka csak egyszer engedi azt lejátszani.

A tiltás híre az énekesnő füléig is eljutott, továbbá reagált rá. Egy képet szerkesztett meg magáról, ahol, mint Xénia, a harcos hercegnő szerepel. Ezzel viccesen jelezte, hogy készen áll harcolni All I want for Christmas című dalának jogaiért.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!