Izland irtó vicces videóban trollkodott Mark Zuckerberggel - ifaktor
Izland

Mark Zuckerberg meta és metaverse kitalációja egyre inkább komolyabb odafigyelést igényel, azonban az izlandi turisztikai osztály úgy gondolta, kicsit humorosra, egyben elgondolkodtatóra veszi a figurát.


A kétperces videóban egy olyan megközelítést láthatunk, aminek tapasztalása közben, nem kell viccesen kinéznünk, miközben egy „bugyuta szemüveg" van rajtunk.

Az elképzelés Zack Mossbergsson száján keresztül hangzik el, akinek hajformája ebben a videóban, szinte egytől egyig megegyezik a Facebook milliárdos tulajdonosáéval.

A videó úgy mutatja be Izlandot, mint egy világot, ahol a környezethez bárki szabadon hozzáférhet, ahol a vulkanikus kövektől kezdve, a lovakon és vízeséseken át, az embereken keresztül minden valódi. Az elképesztő tulajdonságaival rendelkező ország képei, azoknak is ismerős lehet, akik nézték a „Vikingek" című sorozatot.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!