Meghan Markle viccelődve idézte fel Halloweeni élményét - ifaktor
Meghan Markle és Harry Herceg

Az idei Halloween a királyi családnál humort és önfeledt időtöltést hozott. Meghan Markle egy interjúban idézte fel azt az élményt, mikor nem ismerték meg őket.


A herceg és hercegné egy ideje már az Amerikai Egyesült Államokban él és igen, ők is megünnepelték a halloweent. Most egy interjúban idézte fel, amikor egy 2016-os partyn egy csapat nem ismerte fel, hogy őfelsége és párja köztük vannak.

Meghan az Ellen Showban vendégeskedett, ahol felidézte milyen volt az 5 évvel ezelőtti halloweeni buli, ahol a világ még mit sem sejtett arról, hogy együtt vannak Harry herceggel. Nem ők voltak az egyedüli nemesek a családból, hiszen Harry unokatestvére, Eugenie hercegnő is ott volt későbbi férjével Jack Brooksbankkel.

„Harry meglátogatott Torontoban engem és a barátainkat, na meg az unokatestvérét Eugeniet és a mostani férjét Jacket. Mindenki csatlakozott és kiosontunk Halloween jelmezekben az utcára, hogy szórakozzunk egy jót, mielőtt bejelentettük volna, hogy együtt vagyunk. (Harryvel)"

mondta Meghan.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!