Meghan Trainor elárulta, miért van 2 WC a fürdőszobájukban - ifaktor
Meghan Trainor és férje közösen tartják gyermeküket karjukban és mosolyognak rá

Mióta Meghan Trainornak és férjének, a 'Kém Kölykök'-ből ismert Daryl Sabarának gyermekük lett, úgy döntöttek 2 db WC-t szereltetnek egymás mellé és közös erőfeszítésekbe kezdenek.


Meghan Trainor az egyik legfurcsább családi „szokásukat" mesélte el a Today.com-nak. Ez pedig nem más, mint hogy ugyanabban a fürdőszobában 2 darab WC is található egymás közvetlen szomszédságában.

A hír egyébként nem Trainortól, hanem testvérétől Ryantől ered, aki egy podcastben csacsogta ki, hogy szeretne párkapcsolatot majd, de nem annyira „közelit" mint amilyen a testvérének van Daryllel, mert az már neki is túl „közeli".

„Furák vagytok tesó. Együtt kakilnak. Meghan kakil Daryl utána pedig: 'Mostmár mehetünk'."
„Furcsa."

mondta Ryan Trainor.

Meghan Trainor elmondta, hogy nagyon nem szereti a nyilvános WC-ket és mégis ha kell, akkor a férjének mindig az ajtó elé kell álljon. Azt is hozzátette, hogy annyira összeszokott már a bioritmusuk, hogy ezért kellett a két WC, mivel egyidőben jön rájuk az akarás.

„Éppen az új házunk felújításában voltunk és a fürdőben csak egy WC volt. Rengetegszer, mikor az éjszaka közepén felkeltünk a gyerek miatt, ugyanakkor kellett pisilnünk. Szóval úgy voltam vele, hogy: 'Lehetne két WC-nk egymás mellett?'"

nyilatkozta Trainor.

Még a kivitelező is csuklott egyet, mikor az ötletet felvázolták neki, de azt is elmondta az énekesnő, hogy eddig csak kétszer kakiltak egymás mellett.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!