Megtalálták Dwayne Johnson kiköpött hasonmását - ifaktor

Eric Fields, a Morgan megyei sheriff hivatal rendőre felismerhetetlenül hasonlít Dwayne Johnsonra.


Egy alabamai rendőrt rendkívül hamar felkapott az internet és rettentő gyorsan híressé is vált, miután kiderült, hogy nagyon hasonlít a hollywoodi sztárra, Dwayne „The Rock" Johnsonra.

A rendkívül szerény rendőr elmondta, hogy nagyon hízelgőnek találja, hogy a színészhez hasonlítják, valamint hozzátette, hogy a baráti körében ez egy folytonos vicc-téma. Még a Eric felesége is látja a hasonlóságot, aki gyakran vesz Dwayne Johnson edzős ruhákat a férjének.

Azért a színészre hasonlítani nem a legegyszerűbb, hiszen rendkívül karakteres arca és alkata van, de Ericnek még is sikerült valahogy ezt a nevet magára aggatnia. Ugyanakkor volt, aki meglátta benne Vin Dieselt is.

„Folyton Vin Diesel és Dwayne Johnson szerelemgyerekének hívnak. Szeretem, mert vicces és hízelgő. Azt hiszem lehetne rosszabb is."

mondta Eric az Al.com-nak adott interjújában.

Azt is elmondta, hogy a hasonlóság miatt, könnyen kapcsolatba elegyedik az emberekkel és nagyon szeret is velük beszélgetni, nem csak hivatali eljárásból, de szabadidő eltöltéséből fakadóan is.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Álarcos énekes: Fluor bedobta a kártyát, leleplezte a Katicát

Az Álarcos énekes ma esti adásában a szuperkártyák segítségével Fluor Tomi leleplezte a Katica álarcát, ezen kívül még egy maszk leleplezésre kerül ma.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!