Melissa McCarthy csúnyán megviccelte Nicole Kidmant - ifaktor
Nicole Kidman és Melissa McCarthy egy közös képen ölelkeznek és mosolyognak

Melissa McCarthy egy roppant vicces jelmezben lepte meg Nicole Kidmant.


Nicole Kidman éppen a „Nine Perfect Strangers" című sorozatának egyik eseményén volt, amikor Melissa McCarthy úgy döntött felhúzza az öreg bácsi jelmezt és jól meglepi vele a színésztársát.

A videón is látszik, ahogy Melissa a jelmezben odaszalad a tömegen keresztül Kidmanhez és azonnali ölelést követel tőle. Kidman egy pillanatra lesokkolódott, majd amikor észrevette, hogy Melissa az, önfeledt nevetésben tört ki, majd természetesen megadta a kért ölelést is.

Nem ez az első eset, hogy Kidman és McCarthy vicces jelenettel szórakoztatta magukat és a rajongókat is. Ahogy azt már megírtuk, egyik alkalommal egy tökéletes verekedős jelenetet forgattak le, ami végül szintén nevetésben tört ki.

Szemmel láthatólag nagyon szeretik egymást és nagyon jó barátnők a való életben is. Az pedig, hogy ezen a sorozaton közösen dolgozhatnak együtt, még erősebbé tette a kapcsolatukat.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!