Miss Mood Riconak: ,,Rohadt idegesítő vagy" - ifaktor
Miss Mood és Rico
Külön folytatja útját Miss Mood és Rico
Instagram/@miss_mood_goldsoulrecords

Miss Mood Riconak: ,,Rohadt idegesítő vagy"

Miss Mood az egyik legújabb Instagram-bejegyzésében köszöntötte fel zenész társát, Ricot. Az énekesnő nem egy hétköznapi vallomást fogalmazott meg nagy napon.


Rico és Miss Mood hosszú ideje alkot egy párost a színpadon. Azonban arról, hogy a magánéletben milyen kapcsolatuk régóta hallgatnak. Folyamatosan érkeztek a cikkek, amelyben a követőik arra gyanakszanak, hogy a két énekes nem csak szakmai téren talált egymásra, de ezeket ők sosem támasztották alá, de nem is cáfolták meg.

Most pedig Ricot nyilvános Instagram-bejegyzésében köszöntötte fel Dóri. Egy dolog azonban Dóri mostani és korábbi vallomásaiból is kiderül, ha nem is alkot a két zenész egy párt, nagyon jó barátságuk tagadhatatlan.

,,Ma van a születésnapod. Mindig elgondolkodom, hogy mi lenne az életemmel ha te ezen a napon 32 évvel ezelőtt nem születsz meg. Bizonyára ugyanígy énekelnék és boldog, sikeres életem lenne mint akár most. De biztosan érezném, hogy hiányzik valami/valaki aki teljessé tehetné az életem. Nem nyálaskodok mert egyébként rohadt idegesítő is vagy egyben és nagyon sok a rossz tulajdonságod is. 😂 de valamiért csíplek Rikim. Puszi”

-írta az Instagram-bejegyzésében Miss Mood.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.

Ne hagyd ki!