Ő csatlakozik Arnold Schwarzeneggerhez és Danny DeVitohoz - ifaktor

Az 1988-ban bemutatott „Twins" című filmhez készítik a folytatást, ami nem kisebb nevekkel lesz felvonultatva, mint Arnold Schwarzenegger, vagy Danny DeVito.


A régi komédia, a „Twins" – azaz „Ikrek" című film folytatását forgatják. Ehhez pedig a rendezőnek Ivan Reitmannak, olyan csapatot kellett összeállítania, amitől garantáltan mindenki a képernyők elé fog szegeződni. Jön a „Triplets".

Most, hogy már köztudott, hogy Arnold és Danny is játszik majd a filmben, csatlakozott hozzájuk Tracy Morgan is, aki olyan filmekben játszott, mint a „Kiscsávó", „Amerikába jöttem 1-2", „Csontdarálók" stb. Ő alakítja majd a harmadik, egyben utolsó testvért, akit eltűntnek gondoltak.

Ivan Reitman elmondta, hogy:

„Jó barátságot ápolunk Tracy Morgannel és a véleményem róla, hogy ő a legviccesebb pali a földön. Arra gondoltam, hogy ő képes lenne fantasztikusan eljátszani egy testvért, így hát újra írtuk az egész forgatókönyvet, csak miatta. Most pedig robbantunk, összerakjuk amink van és megcsináljuk."

Továbbá egy kis bepillantást nyerhettünk a rendező által a filmbe, ugyanis elmondta, hogy egy harmadik, fekete fiú is született, akinek semmilyen kapcsolata nem volt a testvéreivel.

„Nem is ismerik egymást. A film legelején összetalálkoznak és így egy szoros kapcsolatot alakítanak ki ennyi év után."

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Catherine Dederick erősen kompromittáló képeket osztott meg

Bár csak pár epizód erejéig, de Catherine Dederick is szerepelt édesanyjával a Feleségek luxuskivitelben című reality műsorban, ahol már valamelyest megismerhettük őt.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!