Nyerő Páros: Mit műveltek már megint Kabáttal? - ifaktor
Nyerő Páros: Kabát Peti.
Mostanra Kabát Peti nélkül a Nyerő Páros biztosan nem lenne olyan humoros és látványos, abszolút kihagyhatatlan figurája a műsornak.


Már csak azért is, mivel rendre a Nyerő Páros játékmesteréhez fűződnek a leghumorosabb történések.

Egy másik korábbi feladatnak a lényege az volt, hogy a férfiak memorizáltak egy képet, amin egy berendezett szoba volt látható, majd pontosan a látottak alapján kellett berendezniük egy másik, de üres szobát, ahogy korábban látták. Igen ám, de azt több pár sem vette észre, hogy Kabát Peti szoborként, mozdulatlanul állva szintén a berendezés része volt, így nagyon humoros pillanatok születtek, amikor át kellett őt vinni a szobába. Leginkább Rebeka és Fecó megoldása volt érdekes, akik szó szerint vonszolták a volt futballistát.

A második legjobb pillanata Kabátnak pedig talán a hétfői adásból származik, ahol Petit szintén eszközként használták a párok. A feladat egy egyszerű vízhordás volt, amihez nem igazán akadt igazán megfelelő tárgy, így először Zita és Ati kérdezte meg Balázst, hogy ugyan lehet-e Kabátot is használni. A műsorvezető elsőre poénból igent mondott, de több sem kellett a párosnak, azonnal elkezdték Kabát vízálló ruhájában hozni-vinni a vizet. Talán ezért is lett végül az övék a legjobb idő!

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!