Kamarás Norbert eddig bírta, lecserélte Odettet - ifaktor
Kamarás Norbert és Kármán Odett.
Az ÉNB Laliként ismert Kamarás Norbertet és párját Odettet a Nyerő Párosban ismerhették meg a nézők. A szerelmesek végül meg is nyerték a reality-t, és hazavihették a pénznyereményt.


Norbiról köztudott volt már a műsor előtt is, hogy igencsak kedveli a lányok társaságát, és mindeddig egyetlen lány mellett sem tartott ki huzamosabb ideig. Odettben viszont szerinte megtalálta az igazit, noha a lány nehezen emészti meg, hogy Norbi korábban igazi nőcsábász volt, így gyakran megkörnyékezi a féltékenység.

A Nyerő Párosban is ez okozta köztük a legtöbb konfliktust, de valójában végig harmonikusan és szimpatikusan játszottak, amely a legtöbbek tetszését elnyerte.

Viszont, ahogy azt nagyon jól tudjuk a Nyerő Páros utáni élet nem fenékig tejfel. Sok sztárpár szakított már a reality után. Példának okáért az idei évadból Norbi újdonsült barátja, Frohner Ferenc és Kárpáti Rebeka már szakítottak is.

Most pedig Kamarás Norbert osztotta meg az Instagram-oldalán, hogy lecserélte Odettet.

„LEVÁLTOTTAM ODETTET! Az élettársam mától a Dyson V15”

– írta a reklámnak beillő posztjában Norbi, aki szerencsére csak egy tőle megszokott viccet sütött el.

Bár az tény, hogy Odett szerint Norbi beteges rendmániás és állandóan takarít otthon, így még akár veszélyben is lehet a lány, ha párja nagyon megkedveli új porszívóját...

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!