Nyerő Páros: A nézők azon veszekednek, ki a szebb a műsorban - ifaktor
Kárpáti Rebeka, Odett, Kulcsár Edina együtt ülnek egy kanapén a Nyerő Párosban

A Nyerő Páros idei évada már a kezdetek óta keményen megosztja a műsor nézőit. Abban idáig úgy tűnt, hogy egyet értenek, hogy melyik párosok a legszimpatikusabbak, azonban azon, hogy ki a legszebb lány a szereplők közül, már összevesztek.


Edina, Rebeka és Odett neve merült fel első körben a nézők között. A két szépségkirálynő egyértelműen adta magát, azonban a rajongók annak ellenére, hogy Edina már egy világversenyen is második helyezést ért el, úgy vélik, hogy Odett sokkal inkább természetesen szép.

Volt, aki úgy vélekedett, hogy aki szépészeti beavatkozáson esett át - még akkor is, ha az csak egy apró orrműtét - az már nem lehet természetesen szép, így nem érdemli meg a szépségkirálynői címet sem. Ezért sokkal inkább Rebekát vagy Odettet tartják természetes szépségnek.

„Nekem Rebeka jobban tetszik"
„Odett sokkal nőiesebb, bájosabb"
„Hajba ne kapjatok, hogy melyikük a szebb"
„Emberek miért kell bántani megint?! Az orr plasztika mióta bűn!?! Nem mell v fenék volt!!!! Azért a világ 2. legszebb helyezést nem mindenki éri el!!!!!! Edina igen is nagyon szép nő"

- érkeztek sorban a kommentek.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!