Nevetésben tört ki a Szerencsekerék stúdiója Gáspár Zsolt miatt - ifaktor
Gáspár Zsolt egy nyuszikkal teli kertben ül

Gáspár Győző testvére bízvást állíthatjuk, hogy egy jelenség. Zsoltit anno a Győzike show egyik szereplőjeként láthattuk legelőször, ám most a megújult Szerencsekerék című műsorban bukkant fel, így a jókedv garantált volt.


Zsolti a jelek szerint nem túlzottan nagy érzékkel bírt a játékhoz, ez viszont mit sem változtatott azon, hogy ügyetlenkedésén a közönség és a műsorvezető is csak a hasát fogta.

Elsőnek egy határozott „aha" jött ki a száján, mint aki éppen tudja is, hogy jó úton jár, miközben egyetlen betűt sem lehetett látni még a megfejtésből.

Kasza Tibi „jöhet a tipp" felszólalása a megfejtésre irányult és segítettek is Zsoltinak abban, hogy egy mássalhangzót kellene mondania. Az elég hangos válasz viszont az volt tőle, hogy „Elemér".

Mondanunk sem kell, hogy a jeleneten mindenki megpukkadt a nevetéstől. Reméljük Zsolt legközelebb nagyobb szerencsével fog járni!

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!